woensdag 20 september 2017

Fwd: nr 4.... groei.


Stuur naar een vriend

4........

Zo rond 27 februari mogen wij weer een nieuw Boontje in ons gezin ontvangen. Ja, we verwachten ons 4e kindje! Heel blij en gezegend voelen we ons, dat we dit nog een keertje mee mogen maken. Gertrude doet het goed. De eerste maanden waren gepaard met misselijkheid en moeheid. Het is ook logisch dat het lichaam moet wennen, omdat er in zich een leven ontwikkeld.  Gelukkig gaat het nu weer iets beter en we bidden voor een voorspoedige zwangerschap en een gezonde ontwikkeling van de baby. Uitbreiding betekend extra ruimte creëren in huis en ook een grotere gezinsauto :-)

Heidebeek

Vorige week was de start van het nieuwe seizoen. We hadden Tim Heathcote uitgenodigd. Hij leidt een basis in Zuid Spanje die focust op het bereiken van Noord Afrika. Deze mooie basis is ooit vanuit Heidebeek gestart en heeft inmiddels als ontzettend veel mensen naar Noord Afrika uitgezonden. Nog steeds liggen er warme banden tussen heidebeek en deze plek.

Uit onze statistieken hoorden we afgelopen week dat er in de afgelopen 10 jaar 1309 mensen een Discipelschap Training School hebben gedaan op Heidebeek. We bestaan meer als 40 jaar, dus het aantal is veel hoger, maar van de 1e 30 jaar zijn de aantallen niet nauwkeurig bijgehouden. Maar wat gaaf, iedere student die weer een impact maakt ergens in de wereld.

Het jaarthema is dromen met Geloof! Eén van de dingen die de komende 2 jaar op stapel staan is het bouwen van een nieuw gebouw van ruim 1,5 miljoen euro op ons terrein. Willem Jan leid dit project en is volop in contact met architect, bouwkundigen en overheid. Het is een geloofsproject voor ons als heidebeek, wat mooi om iets waar je van droomt ook werkelijkheid te zien worden!! Ook zo bijzonder dat God op de juiste timing iedere keer weer mensen toevertrouwd aan het team met kwaliteiten die we nodig hebben.
Great testimonies Mercy & Justice DTS 2017 (Heidebeek)
getuigenis van DTS studenten

De komende maanden

De Leiderschaps Training School is afgesloten en Willem Jan is geslaagd met een gemiddelde van 9,3. Toch leuk zo'n cijfer. Het is een ontzettend leerzame ervaring geweest waar ook veel nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.
De komende maanden zijn we ook best veel van huis. Gertrude en ik zijn afwisselend weekjes of gedeelten van weken weg. In oktober heeft Gertrude 2 spreekbeurten staan. Waarvan 1 een hele week zal zijn in Amsterdam. Willem Jan zal dan ook een week bij de kids thuis zijn. Ons gebed is dat de studenten een ontmoeting zullen krijgen met de Heilige Geest. Ze gaan inzien dat het Koninkrijk van God niet van woorden is maar van kracht! En dat die kracht is, waar de wereld tot aangetrokken wordt.
In februari is Gertrude uitgerekend en in Januari is Willem Jan weer in Indonesie. Als het goed is komt hij 4 weken voor uitgerekende datum weer netjes thuis.

Family Life

Hierboven een plaatje van het uitzicht op het IJsselmeer, het afgelopen jaar was een jaar van erg veel reizen en regelmatig weg van huis zijn. Het komende najaar zullen we meer in Nederland zijn.  Zoey ontwikkelt zich als een heerlijke dreumes met een eigen willetje. Heerlijk om te zien hoe ze haar weg vindt tussen haar zus en broer. Lois en Noah noemen haar al 'boss baby'..

Noah is nu naar groep 2 gegaan en hij vindt de nieuwe dingen die hij leert leuk! Hij geniet ervan als hij mag delen over zijn dieren. Hij gaat graag naar de Bibliotheek om daar de grootste encyclopedieën te vinden over dieren van de jungle, dinosaurussen, en andere gevaarlijke dieren.  Dat hij opnieuw grote broer gaat worden, vindt hij heel leuk. Hij kan niet wachten totdat hij er is. Want…'het moet wel een broertje zijn, want anders is het niet eerlijk.'  we gaan het zien..

Loïs is naar groep 4 gegaan en geniet zo van leren. Ze vindt lezen leuk en mag ook al moeilijkere boekjes lezen van groep 5 en 6. Met ballet kan ze zich ook helemaal uitleven, want dansen doet ze erg graag. Geen idee van wie ze dat heeft :-).. Ze heeft wekelijks Engelse les van Ava uit Australië wat Lois helemaal geweldig vindt. Lois geniet ook van het leven in de heidebeek community, waarin ze ook meer aan het ontdekken is over Jezus. Wat mooi om het geloof van Lois te zien groeien.
Een engelse promotie filmpje voor de school van voorbede op Heidebeek. Deze week arriveren de studenten uit de hele wereld.
Op ons blog: www.boonwithamission.blogspot.nl kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief die een aantal keer per jaar uitkomt.

We houden je graag op de hoogte. Wil je dit liever niet? Geen probleem.
Je kunt hier je gegevens bewerken of je afmelden van deze lijst
 
Email Marketing Powered by MailChimp
Willem Jan & Gertrude Boon
Mussenkampseweg 32
8181PK Heerde

Support Mission Partners:


Rekeningnummer: 
NL62 INGB 0003 4416 28
tnv Stichting: Samen op de Bres te Ermelo
let op; Onder vermelding van:
"Reach the Nations"

Geen opmerkingen: