maandag 16 april 2012

4 dagen na de operatie

Weer een update, veel mensen vragen hoe het gaat. We vinden het prettig dat zoveel mensen zo betrokken zijn, en via internet komt het snel de huiskamer binnen. Iedere dag zien we gelukkig beetje bij beetje vooruitgang, maar iedere dag heeft ook weer z’n moeilijke momenten.

Zondag kreeg Gertrude Noah’s eerste lachje heel eventjes te zien, maar had Noah inmiddels al 48 uur niet gedronken en moest er een sonde aan worden gelegd om toch voeding te kunnen geven. Hij werd direct erg misselijk na de eerste voedingen via de sonde. Zondagavond was zijn been enorm opgezet en keihard en bleek er iets mis met z’n infuus wat direct verwijderd is. Na een paar keer proberen is er een nieuw infuus aangebracht in z’n handje. Maandagochtend dronk Noah een heel heel klein beetje melk via de fles, WOW!! Maandagmiddag bleek dat het infuus weer lekte en er uiteindelijk een nieuw infuus op z’n hoofd aangebracht moet worden, de rest was allemaal al eerder geprobeerd.

Morgen gaan we ook weer wat vooruitgang zien!! Voor ons allemaal en helemaal voor Noah nog ff een paar dagen ervoor gaan...

Geen opmerkingen: