maandag 8 september 2008

during the day

We zijn inmiddels al weer een aantal dagen terug van vakantie. Misschien vraag je je af wat doen die lui overdag eigenlijk tot ze weggaanJ……….

Zoals je weet wonen we in nu Dedemsvaart, en zijn we daar de afgelopen weken ongeveer 2 dagen per week om te releaxen. Verder brengen we de week veelal door op andere plekken, afgelopen paar dagen zijn we in Zwolle geweest in het appartement van Bertram. Vanuit dit appartement hebben we veel bezoeken gebracht, de meeste afspraken liggen in en rondom Zwolle. Wat dat betreft wel een intensieve tijd, maar het ‘hotelletje’ van Bertram in Zwolle is ideaal voor ons.

Ook hebben we de serie 24 ontdekt, we hebben op moment een dvd-box te leen, dus als we ff niets te doen hebben hoeven we ons niet te vervelen. Morgen vertrekken we naar Eliam en Joni in Amersfoort en de dag daarna zijn we Gouda omdat opa 80 wordt en aan het einde van de week mijn zusje trouwt.. Afgelopen zaterdag hebben we dus ook een leuk vrijgezellenfeest gehad!! Maargoed, ook genoeg weer te doen voor de komende week.

De laatste dingetjes nog even regelen, een reisverzekering afsluiten, en langzamerhand checken of er nog dingen gekocht moeten worden voor de trip. Ook het voorbereiden van de uitzegeningsdienst moet gebeuren, komende zondag zullen we een presentatie geven over wat we het komende half jaar eigenlijk gaan doen. Super!!

 

 

Geen opmerkingen: