vrijdag 19 september 2008

in Manila

Vanuit Dubai hebben we een goede vlucht gehad naar Manila. Onderweg heerlijk film gekeken en geslapen. Trouwens ook heerlijke vliegtuigmaaltijden, alleen het bevatte sporen van noten waar we te laat achterkwamen, dit was wel spannend. Gertrude kreeg last van een opgezwollen keel en tong, wat ook het praten lastig maakte. Het enige wat we op dat moment konden doen was kalm blijven en bidden. Het zakte af en we konden de reis rustig vervolgen..

Tegen middernacht aangekomen in Manila, alle instanties aan de grens werkten bijzonder mee, dus dat ging allemaal supersnel. Onze bagage was ook aangekomen en mensen van de basis hier hebben ons opgepikt. Om een uurtje of 1 ’s nachts lagen we in bed. Vandaag hebben we ons mooie plekje even ingericht, en we hebben het goed. Ook het contact met de mensen hier verloopt erg prettig! We voelen ons welkom.

Na deze dag hebben we het idee dat we hier al veel langer zitten omdat we zoveel indrukken opgedaan hebben. Genoeg om nog 100 blogberichten te plaatsen. We laten het voor vandaag hier maar even bij. Binnenkort meer……..

3 opmerkingen:

Eliam en Joni Vlijm zei

Goed om van jullie te horen!!!
ziet er knus uit jullie stekkie.
geniet ervan!!!

Liefs
E&J&?

Anoniem zei

iig een beter ontvangst dan africa;) ziet er gezellig uit daar.. tis hier koud in nederland, geniet maar van de hitte... ik ga nu naar de hema thee drinken en een tompoes eten, ik zal aan jullie denken, xxx

Anoniem zei

Hey Willem Jan en Gertrude,

Was afgelopen week op een verjaardag en hoorde van Willemien dat jullie gingen vertrekken. Nu dus al in de Filipijnen. Ik wens jullie een hele goede tijd daar, geniet van alles wat jullie meemaken en vooral van het nog beter leren kennen van God!

groet, Hetty (van de KingsKids van vroeger)