zondag 30 november 2008

nieuw team...

Afgelopen week is er een nieuw team gearriveerd vanuit Nieuw Zeeland, zij hebben hun DTS outreach in Manila. De komende weken zullen ze hier blijven. Vooral de aankomst was echt geweldig, we hebben echt genoten samen. We lagen te slapen rond een uur of half 11 ’s avonds en toen kwamen ze binnen. Veelal gasten van een jaar of 24, ik ben nu zeker niet meer de grootste hier. Het is namelijk een Impact World Tour DTS, en dat trekt blijkbaar behoorlijk grote en getatoeëerde mannen aan… Onze slaapkamer is gesitueerd naast de toiletten en we kunnen alles goed verstaan. Ze kwamen aan in het toilet waarvan de toiletpot ongeveer 25 cm hoog is en wat je niet door kunt trekken. Ja hoe moet je daar op zitten…… en hoe vegen de mensen hier hun kont, af want wc-papier hangt niet in het toilet, er staat wel een emmertje… Wij zijn inmiddels al helemaal gewend (we kopen zelf wel wc papier J), maar het was geweldig om alle verbaasde reacties te horen. Ze vallen van de ene in de andere verbazing. Uiteraard passen ze niet onder de deur door en ze konden ook niet helemaal ontdekken hoe ze nu moesten douchen. Ze zullen de komende dagen wel leren hoe je kunt emmeren….

Wel leuk om de mensen in deze andere wereld een beetje wegwijs te maken J

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hey sweet people,

tnx voor jullie leuke kaartje !!! idd, nog bijna 8 maanden (klinkt veel maar voor ons kort na bijna 5 jaar verkering dan..jullie zullen het weten;)) komt dichtbij zo!

Gertrude, we hebben een tip van je op gedaan; vandaag het nieuwe kookboek van Jamie gehaald, vol met lekkere dingetjes !:) hmmm... dat moet MIJ zelfs nog lukken met nul komma nul kookervaring ! niet meer langer gekookte aardappelen met bloemkool !! haha.. alhoewel dat heeeel soms ook niet verkeerd is.. heel soms

maar met ons gaat 't verder ook goed, heerlijk bezig met jaarteam , en aan 't settelen in de Banier.. Zit me trouwens net te bedenken dat jullie al bijna op de helft zijn van de dts, wat snel zeg!

ik kan me totaal niet voorstellen na het lezen van de verhalen en de foto's hoe het daar is..maar daar horen we nog wel uitgebreid verslag over !

hey God's zegen deze week... en btw willem jan je preek kansel is erg mooi gelukt! :)

knuffels en liefs,

kirsten

Anoniem zei

SUPER! we hebben respect en bewondering voor jullie & zijn super trots op jullie!

blessings
stan-ielle