dinsdag 27 januari 2009

Impressies Manila

De ene dag ben je aan het werk in het ziekenhuis, of met straatkinderen en de andere dag zit je in een klein besloten feestje met hooggeplaatsten zoals de adviseur van de huidige president en een directeur van 650 christelijke NGO's. In Manila zit je midden in de realiteit van alledag, en zo zie en hoor je nog eens wat…

De pastor waar we met z'n tweeën verblijven was het opgevallen dat we het samen erg gezellig hebben en geen ruzies maken. Vanwege dit simpele getuigenis werden we zondag tijdens de dienst gevraagd om te delen over [huwelijks] relaties. Daarna werden alle getrouwde koppels naar voren gevraagd voor ministrytime, we mochten voor deze mensen bidden. Zo verbazingwekkend dat je alleen al opvalt door je houding naar elkaar toe :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heeee WJ&G!
Echt heel indrukwekkend om de foto's te zien en jullie verhalen te horen. Jullie zijn altijd een groot voorbeeld voor me geweest, en ik weet zeker dat jullie ook aan de andere kant van de wereld een groot voorbeeld zijn! Wauw, mijn hart verheugd zich echt als ik jullie verhalen lees en zie!
In Hem verbonden,
Liefs Mirte (KK)

Anoniem zei

Dag fam.boon,
gaaf dat jullie je blog goed bijhouden zodat wij jullie avondturen, getuigenissen, belevenissen goed kunnen volgen.
en..............
super thanks voor jullie lieve kaartje die we hebben ontvangen!
jullie zijn lieve schatten!

blessings
stan-ielle