zaterdag 18 oktober 2008

Het gevoel...

Hebben jullie ook wel eens het gevoel……

Dat als je op vakantie bent en je naar 2 geweldige weken van zon, zee, en strand weer verlangt naar huis? Terug naar je eigen bed, je eigen toilet & douche, je eigen supermarkt, lekker op de fiets door de stad crossen. Dat gevoel hebben wij nu ook!!!! We zijn nu hier 4,5 week en missen thuis. Zelfs naar het heerlijke Nederlandse weer! Hahahhaaa Raar he? Nu ben je heerlijk een in warm land en elke dag is het korte broeken weer. Maar we missen de herfst. De kleuren die veranderen….de mooie bruin en roodtinten van de bomen. De wind die erlangs ruist………wauwh wat poetisch!

Gelukkig zijn hier wel andere dingen waar we erg van genieten, wat dacht je van leven zonder drukke agenda J. Vooral in de weekenden proberen we te releaxen, maargoed vandaag lukt dat niet echt want we moeten koken voor onze groep en onze was doen, dat betekend dat het grootste gedeelte van de dag alweer ingevuld is. Sinterklaas hebben we trouwens dit jaar natuurlijk ook niet, jammer van de chocoladeletters. Hier zijn ze nu al bezig met Kerst. Christmas is everything here! Vorige week zijn we naar een gigantische shoppingmall in Cubao geweest dat is net als Antipolo een stad die bij de metropool van Manilla hoort. We zijn samen met wat medestudenten gegaan. Overal al kerstmuziek, versierde bomen, lichtjes aan de huizen…..wij lopen op onze slippers door het winkelcentrum met het liedje;” I’m dreaming of white christmas!” Dan denken wij:”Keep on dreaming!”

1 opmerking:

Anoniem zei

hi filipo's... jaa de herfst is mooi hier. t zonnetje schijnt... blaadjes vallen naar benee....veel verschillende kleuren.. wel beetje koud aan het worden... maar tis mooi.
en wat betreft die chocoladeletters... je weet maar nooit of sinterklaas dit jaar een ommetje wil maken.... de filipijnen was immers een spaanse kolonie.
leuke foto's btw! x lieske