zaterdag 11 oktober 2008

ons team

Inmiddels zijn we al weer zo’n ruime 3 weken op de basis! Gisteren hadden we het er nog even over, het gaat hard, je zit hier wel in redelijk primitieve omstandigheden maar daar wen je vrij snel aan. Ook vinden we het heerlijk dat er gewoon een dagprogramma is, het is wel een vrij vol programma, maar in ieder geval weet je waar je aan toe bent! Dat hadden we van tevoren wel anders ingeschat, we hadden meer een Aziatisch flexibel programmaatje verwacht J; Dit zal tijdens de outreach wel anders zijn. Dan zal het gezegde gelden: “Wij hebben het horloge, maar Fillipino’s hebben de tijd!”

De hele dag zijn we op de basis met ongeveer 60 mensen (afhankelijk van het aantal studenten), en ons DTS team bestaat totaal uit 18 personen. We hebben een gemixt team met mensen uit de Filippijnen, Korea, Hawaï, USA en wij vertegenwoordigen NL. Het is steeds meer een team aan het worden en we hebben met de anderen erg veel lol! We hebben nu ook 2 studieweken achter de rug met tussendoor van alles en nog wat, maar w.b. de studies leren we veel. We behandelen veel basiselementen uit de bijbel en dat is erg verhelderend, je zou denken dat weet je na al die jaren nu toch wel J… Gelukkig kunnen we nog iedere dag leren; we leren veel van mensen die al tientallen jaren met misionwerk betrokken zijn! We ervaren het samen als een ontdekkingsreis, vooral w.b. veel dingen waar je al vaak van gehoord hebt, maar nu veel meer reëel worden.

3 opmerkingen:

Eliam en Joni Vlijm zei

Leuk om te horen over het hoe en wat in jullie leven nu!
Zoals jullie merken ben ik rustig aan aan het doen en heb ik alle tijd om de blogs te bekijken!

Liefs Joon en Eliam

Anoniem zei

leuk om deze foto's te zien, heb ik toch beetje beter beeld erbij... en als er nog een leuk filipino tussen zit: je weet... xxxxx Lieske

Anoniem zei

Skatties,

Dat zie er gezellig uit zeg op de foto's. Leuke clup. Zo te zien voelen jullie je al meer thuis. Tof om jullie blogs te lezen!

Love you!

Liefs de Bruintjes